Tko se treba testirati?

Svi novi polaznici koji žele učiti ruski jezik u grupi, a posjeduju predznanje ruskog jezika jer su ga već učili ili mu bili izloženi.

Svrha testiranja

Najviše ćete naučiti u grupi gdje svi polaznici imaju znanje slično vama. Testiranje je važno jer je u učenju ruskog ključno da grupa s kojom učite nije ni previše slaba, ali i ne previše napredna za vas.

Od čega se sastoji testiranje?

Klasifikacijsko testiranje i stupnjevanje provodi se u skladu s CEFR standardima.

Testiranje traje 15-30 minuta i sastoji se od tri dijela:

 1. Usmeni dio – kroz kratki razgovor s polaznikom profesor procjenjuje polaznikove vještine govorne produkcije i interakcije
 2. Pismeni dio – po potrebi polaznik kroz kratki pismeni test demonstira vještine razumijevanja, pisanja, poznavanja gramatike i vokabulara.
 3. Analiza interesa i savjetovanje – kako biste učili jezik u grupi koja vam je naprikladnija kako po stupnju znanja tako i po životnim interesima te načinu i dinamici učenja, profesor će vas savjetovati koji vam je tip tečaja najprikladniji.

Cijena testiranja

Klasifikacijska testiranja su besplatna, no, potrebno je telefonski rezervirati svoj termin.

Predbilježbe za testiranje

 • Odaberite svoj termin

  Testiranje novih polaznika se vrši na individualnoj bazi te se prije dolaska potrebno telefonski prebilježiti za vlastiti termin testiranja.

  *Ukoliko ste spriječeni doći u dogovorenom terminu molimo vas da odjavite svoju predbilježbu.

  Rezervirajte svoj termin testiranja

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.