O Sputnik centru

Sputnik – centar ruskog jezika, prvi je specijalizirani centar za poduku ruskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno je mjesto za učenje ruskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Instituta Sputnik , Sputnik svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i rusku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete vrhunski tim profesora, diplomiranih rusista koji su svoje poznavanje ruskoga dodatno usavršili na nekom od ruskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Sputnik centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Sputnik centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Instituta Sputnik te radne na implementaciji najnovijih spoznaja o podučavanju ruskog jezika.

Sputnik centar, kao dio standarda kvalitete unutar Instituta Sputnik , u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje ruskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja ruskog, Sputnik centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da rusku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o ruskoj povijesti i jeziku, večerima ruskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Rusijom.

Tražiš posao?

...

Zapošljavanje u Sputniku
online tečaj ruskog

Pridružite nam se!

Pratite nas na Instagramu

@sputnikcentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.