Naslovna > O Sputnik centru

O Sputnik centru

Sputnik – centar ruskog jezika, prvi je specijalizirani centar za poduku ruskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno je mjesto za učenje ruskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Sputnik svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i rusku kulturu i običaje.

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, diplomirani rusisti koji su svoje poznavanje ruskoga dodatno usavršili na nekom od ruskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Sputnik centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Sputnik centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe.

Sputnik centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje ruskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja ruskog, Sputnik centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da rusku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u ‘real life’ situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o ruskoj povijesti i jeziku, večerima ruskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Rusijom.

Kontaktirajte nas

SPUTNIK - CENTAR RUSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt