Grupni tečajevi ruskog jezika

  Tečaj ruskog jezika

  Tečaj ruskog jezika koji se odvija u semestralnim cikusima temelj je kvalitetnog usvajanja znanja i vještina ruskog jezika. Svojom dinamikom i terminima optimalan je za učenje ruskog uz rad ili školovanje.

  već od
  308,00 €
  (2.320,63 kn)
  Saznaj više

  Online tečaj ruskog

  Online tečaj ruskog u grupi namijenjen je onima koji kvalitetno žele ovladati ruskim jezikom, koristeći najefikasnije metode, učeći uživo u malim grupama, kroz konstantnu interakciju i to sve iz komfora njihovog doma.

  već od
  238,00€
  (1.793,21kn)
  Saznaj više

  AKCIJA - HIT Termini!

  Svakog semestra Sputnik – centar ruskog jezika donosi vam vrhunsku kvalitetu standardnih tečajeva ruskog po promotivnim cijenama u akciji “HIT TERMINI”. Broj termina u sklopu akcije ograničen je kao i broj mjesta u svakoj od grupa zato je potrebno reagirati i rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

  već od
  268,00 €
  (2.019,25 kn)
  Saznaj više

  Konverzacijski tečaj ruskog

  Konverzacijski ruski tečaj posljednji je dio procesa usvajanja jezičnih vještina u ruskom jeziku. Namijenjen je polaznicima koji već kvalitetno barataju većinom temeljnih gramatičkih struktura i služi kao poligon za usavršavanje konverzacijskih sposobnosti na najvišem nivou.

  već od
  210,00 €
  (1.582,25 kn)
  Saznaj više

  Intenzivni tečaj ruskog

  Intenzivni tečaj ruskog jezika idealan je za polaznike koji u kratkom vremenskom periodu od tri tjedna žele naučiti ruski jezik, ubrzati učenje ruskog, osvježiti svoje znanje zaboravljenog ruskog jezika, pripremiti se za nadolazeće poslove ili putovanja u kojima im je znanje jezika neophodno ili jednostavno provesti kvalitetno i zabavno vrijeme učeći ruski jezik.

  već od
  245,00 €
  (1.845,95kn)
  Saznaj više

Individualni tečaj ruskog jezika

  Individualni tečaj ruskog

  Individualni tečaj ruskog idealan je izbor ako u kratkom vremenu trebate kvalitetno naučiti koristiti ruski jezik. Svakom našem individualnom tečaju prethodi analiza stila učenja i analiza potreba i interesa, te se pomoću njih kreira jedinstveni program maksimalno prilagođen Vašim potrebama.

  već od
  580,00€
  (4.370,00kn)
  Saznaj više

Ruski klubovi

  Ruski književni klub

  Ruski književni klub namijenjen je svim zaljubljenicima u ruski jezik i rusku književnost koji u ugodnoj atmosferi i dobrom društvu žele u nastaviti razvijati svoje jezične vještine.

  već od
  56,00€
  (421,93kn)
  Saznaj više

  Ruski filmski klub

  Ruski filmski klub namijenjen je svim zaljubljenicima u ruski jezik i filmsku umjetnost koji u ugodnoj atmosferi i dobrom društvu žele u nastaviti razvijati svoje jezične vještine.

  već od
  56,00€
  (421,93kn)
  Saznaj više

Što se priča o Sputnik centru?

Učim ruski u Sputniku godinu dana i moji dojmovi su odlični. Super lokacija, ugodan prostor za učenje, izvanredna profesorica i odlične metode rada. Atmosfera na nastavi je divna, uči se učinkovito i bez velikog opterećenja. Sve pohvale i velika preporuka svima koji traže dobru školu.

Jelena N.

Jednostavno najbolji! Od pristupa prema polaznicima do predivnih profesorica! Sve je već napisano u ranijim recenzijama, samo mogu napisati - potpisujem svaku!!! Hvala Sputnik!

Tanja V.

Moram odati priznanje profesoricama i osoblju koje doista jako puno truda i osobnog vremena ulažu u razvoj odnosa s polaznicima mimo klasične nastave od organizacija filmskih večeri, kuharskih radionica do druženja u prostorijama centra uz različite aktivnosti. Sve je naravno vezano uz ruski jezik i rusku kulturu. Organizacija je uvijek vrhunska i ničega ne nedostaje od glazbe do nečega za prezalogajiti. Iskreno, svima koji žele učiti ruski jezik ili se dodatno usavršavati mogu preporučiti Sputnik.

Želiš biti u toku s novostima?

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.