Ekskluzivni partner izdavačke kuće Zlatoust

Centar ruskog jezika Sputnik ekskluzivni je distributer udžbenika  i materijala za učenje ruskog jezika za izdavačku kuću Zlatoust za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu još od 2006. godine.

Zlatoust je izdavačka kuća koja djeluje preko 20 godina u razradi i izdavanju materijala za učenje ruskog kao stranog jezika. Po udžbenicima Zlatoust radi više od 200 fakulteta u 63 grada u Rusiji, a također su prisutni u više od 50 zemalja u svijetu. Zlatoust ima ekskluzivno pravo izdavanja materijala za testiranje ruskog jezika inozemnih građana (ТРКИ). Sjedište Zlatousta je u St. Petersburgu gdje uz izdavačku kuću, posjeduju i školu stranih jezika i svoj mini hotel.

Ukoliko vas zanimaju naslovi Zlatousta, želite preporuku, savjet ili konzultacije vezano za naslove izdavačke kuće Zlatoust, slobodno nam se obratite. Zlatoust je izdao više od 250 naslova (udžbenika, CD-a, DVD-a) i većinu možete naći u našem Centru.

Pridružite nam se!

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.