Naslovna > O Sputnik centru > Suradnja s centrima u Rusiji

Suradnja s centrima u Rusiji

Centar ruskog jezika Sputnik već dugi niz godina surađuje s vodećom ruskom školom stranih jezika i izdavačem knjiga Zlatoustom. Naš Ugovor uključuje razmjenu polaznika/studenata ruskog jezika, te mogućnost boravka u njihovom ili nekom drugom aranžmanu tijekom učenja ruskog jezika.

U Zlatoustu predaju visokokvalificirani predavači, vrlo često i sami autori udžbenika koji su izdani u Zlatoustu. Rad u Zlatoustu je u malim grupama, u ugodnoj atmosferi, s, dakako, izvornim govornicima jezika po vrlo pristupačnim cijenama. Škola stranih jezika Zlatoust se nalazi u centru St. Petersburga gdje možete i odsjesti i njihovom mini hotelu.

Uspješno smo surađivali  i s školom stranih jezika Liden und Denz. Naša suradnja je krenula 2008. i polaznici su vrlo rado odlazili na usavršavanja u Moskvu, upravo kod naših partnera. Liden und Denz ima svoje podružnice i u St.Petersburgu, Irkutsku i Rigi.

Škola Liden und Denz je jedna od najstarijih privatnih škola stranih jezika u Rusiji (1992.) te je vrlo poznata u cijelom svijetu. Njihova se metoda temelji na radu u malim grupama kroz individualizirani pristup u vrlo prijateljskoj atmosferi. Naglasak je na komunikaciji, a uz nastavu nude i niz izvanškolskih aktivnosti kojima se možete besplatno pridružiti. Također, kao i Zlatoust, Liden und Denz škola je i testni centar za TRKI (TORFL) ispite. Škola također nudi mogućnost organizacije smještaja u hotelima ili obiteljima.

Ukoliko trebate savjet ili preporuku za odlazak u jednu od škola stranih jezika s kojima je naš Centar Sputnik i partner, slobodno nam se obratite i potrudit ćemo se da dobijete željene informacije i budete zadovoljni svojim izborom.

Kontaktirajte nas

SPUTNIK - CENTAR RUSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt