Naslovna > Vijesti > Večer ruske kulture – Ruski sleng, Neobične situacije

Večer ruske kulture – Ruski sleng, Neobične situacije

10.08.2017.

Svojim mnogobrojnim polaznicima ruskog jezika, škola Sputnik darovala je Večer ruske kulture i najavila skoro druženje s istom temom

Polaznici ruskog jezika u Sputniku su imali prilike uživati u ruskoj večeri kojoj je program bio vrlo raznolik. Kako bi sve bilo u ruskom tonu, potrudio se ruski tim profesora koji je osim pripremljenih ruskih poslastica i ispijanja ruskog čaja iz samovara ponudio i radionice za sve polaznike na temu „Ruski sleng“ i „Mali razgovori o neobičnim situacijama“ koje su vodile profesorice Anna Galickaja i gost predavač Katerina Oletich.

U drugoj se prostoriji moglo uživati u ruskim crtanim filmovima „Крокодил Гена» i prisjetiti se starog, no svima poznatog crtića „Ну, погоди!“, a poslije i u mini filmovima „В городке“ poznatog ruskog dvojca. Za kraj druženja je bio najavljen film „Cтрана глухих“ čije smo inserte gledali i na nastavi A1b stupnja.

Večer nije prošla bez zdravice, a kako ne bismo iznevjerili naše polaznike, dijelila se prava ruska vodka kao i клюква, odlično piće od sibirskih bobica te se uz dobru rusku glazbu večer i produžila do kasnih sati.

Očekujemo vas na sljedećem ruskom druženju s još puno ruskih iznenađenja u ruskom stilu!

Vaš Sputnik

Kontaktirajte nas

SPUTNIK - CENTAR RUSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt