Naslovna > Vijesti > Ljeto u Moskvi

Ljeto u Moskvi

10.08.2017.

Već u zračnoj luci u Zagrebu je bilo jasno da će svi na tjedan dana zaboraviti na posao, fakultet ili školu i da su spremni prepustiti se čarima tog grada i planu koji je škola stranih jezika Sputnik pripremila za njih. Plan je naravno uključivao sve znamenitosti grada (i više od toga), ali i vježbanje ruskog te otkrivanje noćnog života Rusije.

Naša vesela grupa turista iz Hrvatske (točnije iz Sputnika) je tako bila u Kremlju, Caricinom dvorcu, muzejima, galerijama, vozila se brodom po rijeci Moskvi, bila na velikom sajmu u Izmajlovom i uistinu nije bilo mjesta koje nismo uspjeli vidjeti, a turistički je atraktivno. No, ovo smo godine imali veliku sreću jer smo mogli posjetiti i veliki kozmonautski muzej koji nas je sve oduševio i koji je svoja vrata otvorio u svibnju ove godine. Posebno nas je zanimalo pročitati sve o Sputniku i vidjeti ga u prirodnoj veličini. Očarani visinama i Svemirom, odlučili smo se na vratolomije u obližnjem zabavnom parku da osjetimo barem djelić adrenalina koji su doživljavali veliki astronauti 🙂
Na svakom koraku su se naši dragi polaznici trudili govoriti ruski i ovakva vježba je bila više nego korisna i sasvim je sigurno da su svi puno sigurniji u ono što znaju. Učiti ruski u Rusiji, na način na koji smo mi učili, izuzetno je iskustvo, zato vas čekamo i sljedećih godina da nam se pridružite.

Kontaktirajte nas

SPUTNIK - CENTAR RUSKOG JEZIKA
Pri Institutu Sputnik

Trg Francuske Republike 14
(ulaz sa zapadne strane)
10 000 Zagreb
+385 (0)1 376 40 34
+385 (0)91 971 44 94
Facebook
Facebook
Cjenik
Cjenik
Kontakt
Kontakt