Završila ljetna škola ruskog jezika

U lipnju i srpnju ove godine, Sputnik je organizirao intenzivne tečajeve ruskog jezika. Polaznici su uspješno savladali gradivo u 36 nastavnih sati upravo zbog jačeg intenziteta nastave. Tečaj je pokrivao gradivo A1 stupnja, a također, nije nedostajalo ni zanimljivih aktivnosti bez kojih satovi ne bi bili potpuni. Donosimo vam izjave naših vrijednih polaznica:
Marijana Matijanić u kratkim crtama o tečaju:

1.  Definitivno nije dosadno-sati su zanimljivi
2.  Posao me ponukao da upišem tečaj (i malo ljubavi za ruski jezik od prije)
3.  Plan: upisati II stupanj

Marta Serdar o tečaju ruskog:
“Razlog za upis tečaja bio je samo želja naučiti ćirilicu. Naravno, naučila sam puno više i otvorio se čitav jedan novi svijet. Pismo na kraju nije ispao i neki problem, ali čitanje baš i nije tako jednostavno, nisam mislila da se ruski što se tiče naglasaka tako jako razlikuje od hrvatskog. Definitivno, nastavljam dalje sa učenjem i vrlo se tome radujem. Ako će se i dogodine ići u Rusiju, vrlo rado bih išla, ako ću uspjeti sve organizirati. Dodatni poticaj da što više toga naučim. Škola, profesorica, grupa sve je bilo super. Mala grupa, definitivno je plus, pa smo svi mogli pokušati govoriti ruski.”
Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@sputnikcentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.