Sputnik i ove godine organizira studijsko putovanje u Rusiju. U desetodnevnom programu (S)putnici će upoznati Moskvu i St.Petersburg, te učiti jezik u renomiranoj školi Zlatoust.

Kada: 15.7. – 26.7.

Škola stranih jezika Sputnik u suradnji sa Školom stranih jezika Zlatoust organizira još jedno studijsko putovanje u Rusiju ovog ljeta, gdje će polaznici moći uz svakodnevne organizirane razglede gradova i pohađati tečajeve ruskog u znamenitoj školi Zlatoust.

Ove godine smo odlučili povesti naše polaznike u dva najveća ruska grada, Moskvu i Sankt-Petersburg kako bi mogli prakticirati naučeni jezik i naravno dobro se zabaviti. Bit će zanimljivo usporediti ta dva grada i vjerujemo da će mnoge i iznenaditi razlike. Na našem putovanju u Moskvu svakako nećemo zaboraviti otići do Crvenog trga, Kremlja, Novodjevičjeg manastira, Moskovskog sveučilišta Lomonosov itd., dok će u planu zaSankt-Petersburg stajati nezaobilazan posjet Ermitažu, Nevskom prospektu, Peterhofu, Pavlovsku…

I ove godine imamo u planu upoznati rusku kuhinju, ali i mjesta gdje se mladi Rusi zabavljaju. Neće nedostajati i posjeti kazalištu, kinu i naravno ruskom cirkusu, a valja spomenuti da na desetak dana zaboravljamo na hrvatski jezik i razgovaramo međusobno samo na ruskom što će pored svega biti izvrsna praksa.

O svim detaljima vezanim za putovanje, bit ćete naknadno obavješteni putem e-maila.

Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@sputnikcentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.