Ruska večer za sve naše polaznike ruskog

U subotu 8. studenog u 17h u našim novim prostorijama za tečajeve i usavršavanje ruskog jezika,  u ulici Grada Mainza 2, Sputnik škola organizira svoju tradicionalnu rusku večer. 

Brojni polaznici koji pohađaju tečajeve ruskog jezika imat će prilike upoznati rusku kulturu, kinematografiju, kuhinju te glazbu, a također će imati priliku prakticirati ruski jezik s našim gostima i ostalim polaznicima škole.

Program obuhvaća cjelovečernje kinoprojekcije, kao i seminare i jezične radionice te degustaciju ruskih delicija uz neizostavan ruski čaj iz samovara te pravu rusku votku, a službeni jezik je svakako ruski!

RASPORED

U 17:30h ruski crtani filmovi „Винни Пух“ i „Временские музыканты» i/li razgovor s izvornim govornikom

U 18:30h humoristična serija „Саша и Маша» (najsmješnije epizode) i/li razgovor s izvornim govornikom

U 20:00h uvodno predavanje o režiseru Nikiti Mihalkovu te film „Cибирский цирюльник“ (Nikita Mihalkov)

Raspored jezičnih radionica ćete imat priliku doznati na samoj ruskoj večeri te se tada možete predbilježiti za sudjelovanje.

Pozivamo naše brojne polaznike ruskog da se pridružite jer ovakve večeri za polaznike ruskog organizira samo škola stranih jezika Sputnik.

VAŠ SPUTNIK

Podijeli članak

Pratite nas na Instagramu

@sputnikcentar

Želiš biti u toku s novostima?

    Koristimo kolačiće

    Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

    Više o kolačićima.